Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Vic

Dilluns, 21 gener 2019

Girona

19.00. Casa de Cultura. Sessió Sòfocles. Èdip Rei: sense complexos, amb Josep M. Esquirol, filòsof i professor de Filosofia de la Universitat de Barcelona. Dins el cicle Filosofia i literatura.

19.00. CaixaForum. Conferència Herbert Von Karajan. Dins el cicle Grans directors d'orquestra del segle XX.

Dimarts, 22 gener 2019

Girona

17.30. Casa de Cultura. Conferència Joan Fuster, una literatura per pensar, a càrrec de Glòria Granell. Dins les Aules d'Extensió Universitària.

19.00. CaixaForum. Conferència Química i biologia, les fronteres del segle XXI, a càrrec de Sílvia Osuna, investigadora en bioquímica computacional, i Vicent Moliner, catedràtic de química física. Dins el cicle Les fronteres de la química.

Dimecres, 23 gener 2019

Girona

12.00. Cambra de Comerç. Conferència L'empresa espanyola davant el Brexit.

17.00. Hotel Ultònia. Conferència Estratègies d'automotivació per a mediadors d'assegurances, a càrrec de Pep Marí, llicenciat en Psicologia i Màster en Psicologia de l'Esport.

19.00. Espai dels Amics del md'A. Conferència L'economia del bé comú. Un model d'economia amb futur, a càrrec de Josep M. Carbó.

Dijous, 24 gener 2019

Sant Gregori

17.00. Sala d'actes de l'escola Agustí Gifre. Xerrada-col·loqui sobre el dol infantil. Dins el cicle Créixer en família.

Girona

17.45. Biblioteca Carles Rahola. Conferència Nous camins en la poesia per infants... i com pensar la seva incorporació a l'escola, a càrrec del Dr. Felipe Munita, llicenciat en Lletres i professor de castellà per la Pontificia Universitat Católica de Xile i doctor en Didàctica de la Llengua i la Literatura per la Universitat Autònoma de Barcelona.

18.00. Biblioteca Carles Rahola. Classe magistral Filosofia a l'abast: Existeixen les idees platòniques?, a càrrec de Ramon Alcoberro.

18.30. Sala d'actes de Gicor, a l'Hotel d'Entitats. Conferència Els drets del pacient al final de la vida. Document de Voluntats anticipades, a càrrec de Glòria Cantarell, metgessa pal·liativista, i Cristina Vallès, coordinadora DMD-Girona, Dret a Morir Dignament.

Vidreres

18.00. Biblioteca Joan Rigau i Sala. Xerrada L'art d'estimar-te: l'autoestima, a càrrec de la psicòloga Cloti Bassegoda.

Dissabte, 26 gener 2019

Banyoles

19.00. Sala d'actes del Museu Darder. Conferència Aplicació dels drons en entorns geològics. Els riscos geològics, a càrrec de Roger Ruiz Carulla. Dins el curs La geosfera.