Diversos

Cerca

Del
al

Prop de Campdevànol

Dissabte, 23 novembre 2019

Ripoll

17.30. Museu Etnogràfic. Projecció dels curtmetratges No compteu amb els dits, de Pere Portabella i Pompeu Fabra, Antoni Cuadrench. Dins els actes dels 50 anys de les Festes Populars de la Cultura Pompeu Fabra 1969-1994.

Camprodon

12.00. Cal Marquès: Cloenda de l'exposició Commemorem la Vall - Cartografua del patrimoni militar de la Vall de Camprodon.

19.00. Plaça de Santa Maria. Mini curs Fotografia bàsica.

La Vall d'en Bas

19.00. Can Trona. Rapsòdia de Veus literàries: Les ales de la papallona, de Montserrat Mas, dirigida per Santi Jou.

Olot
Nibiru, Mostra d'Art Avançada

Música electrònica avançada, arts visuals, mapping i projeccions interactives i multimèdia. Al migdia, vermut a la plaça 1 d'octubre, davant la sala La Carbonera. Actuacions a la tarda i a la nit, a la sala El Torín.

Sant Joan les Fonts
Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

18.00. Castell de Juvinyà. Microteatre amb l'obra Prou, de Manel Fortís i xerrada amb la senyora Magda Oranich i els Mossos d'Esquadra.

Sant Jaume de Llierca
Dia Mundial de la no Violència

12.00. Plaça Major. Lectura del manifest.

Diumenge, 24 novembre 2019

Ripoll

12.00. Església de Sant Pere. Acte commemoratiu del cinquantenari de les primeres festes populars de cultura Pompeu Fabra el 1969. Intervindran: Agrupació Teatral Marià Font, Anton Carrera, Grup de cançó El Tricicle, Falsterbo 3, Sílvia Oliver, Jordi Pàmies, Marina Prat.

Dilluns, 25 novembre 2019

Ribes de Freser
Dia Internacional contra la violència de gènere

17.00. Teatre del Casal de Cultura. Acte institucional. Encesa d'espelmes. Lectura del manifest. I Mayte Carreras interpretarà l'espectacle Homes..