Política

La conferència anual de l'exclusiu Club Bilderberg se celebrarà a Sitges entre dijous i diumenge

El Club Bilderberg, la conferència que reuneix un cop a l'any les cent persones més influents del món, se celebrarà a Sitges entre dijous i diumenge. Caps d'estat i magnats del món dels negocis són alguns dels convidats d'aquest tipus d'esdeveniment, que segons diverses informacions es faria a l'hotel Dolce del municipi. L'exclusiu grup va iniciar les seves trobades anuals el 1954, a l'hotel de Bilderberg d'Oosterbeek, als Països Baixos. Les reunions sempre es porten a terme en secret, sense que hi sigui present cap mitjà de comunicació i sense transmetre, un cop s'ha celebrat, els temes que han tractat els seus membres i les conclusions a les quals han arribat.

Segons l'autor del llibre La veritable història del Club Bilderberg, Daniel Estulin, el grup és «un govern invisible, omnipotent, que estira els fils de l'ombra, que controla el govern dels Estats Units, la Unió Europea, l'OMS, les Nacions Unides, el Banc Mundial, el Fons Monetari Internacional i qualsevol altra institució similar». Segons Estulin, que és molt crític amb l'organització d'aquestes trobades, «quan se celebren aquestes reunions inevitablement després tenen lloc la guerra, la fam, la pobresa, l'enderrocament dels governs, i abruptes i sorprenents canvis polítics, socials i monetaris». Segons l'escriptor, els integrants del club són «els veritables amos del món». Estulin parlarà del Club Bilderberg avui al Parlament Europeu, acompanyat d'altres parlamentaris com ara Mario Borghezio, el membre italià que fa més anys que és al Parlament; Nigel Farage, un parlamentari procedent del sud-est d'Anglaterra, i Gerard Batten, membre del Parlament Europeu per Londres. El 2009, la conferència anual del club es va fer a Grècia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.