Medi ambient

Medi ambient

Vint-i-set projectes sostenibles a Lloret

L'Ajuntament ha començat 27 de les 36 accions que s'emmarquen en el pla d'acció local per a la sostenibilitat

L'Ajuntament de Lloret de Mar ha començat 27 de les 36 accions que s'emmarquen en el pla d'acció local per a la sostenibilitat, aprovat fa un any i mig en el ple de l'Ajuntament. El pla es concreta en 36 accions i projectes, dels quals se n'han començat 27, i alguns ja s'han acabat. Entre les accions que s'han dut a terme figuren la creació dels horts urbans, la neteja de boscos, l'aprovació de plans d'emergència i el manteniment de rieres pel que fa a la conservació i millora de l'entorn del municipi.

En l'àmbit de la millora de la qualitat urbana figura l'impuls del pla de millora dels serveis bàsics de les urbanitzacions, amb el qual s'ha dotat d'abastament d'aigua potable Lloret Residencial, i la reordenació i pacificació de l'entorn del passeig marítim.

Finalment, en l'àmbit de gestió eficient dels recursos i serveis municipals, les accions que destaquen són la finalització del pla director del clavegueram, la creació de l'oficina contra el canvi climàtic, el foment de recollida selectiva dels residus de les platges, l'ampliació de l'oferta educativa postobligatòria, i la millora dels equipaments esportius existents i la creació de noves instal·lacions esportives, com ara la piscina municipal i el pavelló a l'escola Pompeu Fabra. Els resultats de l'avaluació del pla d'acció local per a la sostenibilitat s'han fet arribar a tots els agents socials i la ciutadania que hi van participar. L'estudi es pot consultar a l'Ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.