Administracions

CASTELLAR DEL VALLÈS

Promoció Econòmica i Innovació, nova macroàrea del cartipàs

L'alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, va presentar ahir l'organigrama polític per al nou mandat. La principal novetat és que el cartipàs passa d'estar compost per quatre grans àrees a tenir-ne cinc, ja que Promoció Econòmica i Innovació estarà a l'altura dels àmbits de Serveis Centrals, Serveis a les Persones, Planificació Urbanística i Territori, i Presidència. Segons Giménez, amb la priorització d'aquesta àrea –encapçalada per Joan Creus–, s'aconseguirà més eficiència a l'hora de combatre la crisi, ja que aglutinarà la formació, el treball, la indústria, el comerç i la promoció de la vila.

La resta d'àrees estaran liderades, de manera respectiva, per Òscar Lomas, Glòria Massagué, Aleix Canalís i Pepe González. Tots ells –juntament amb Joan Creus–, regidors que ja acrediten experiència en el govern local i que ocuparan les primeres tinences d'alcaldia. També formaran part de la junta de govern Pepa Martínez –sisena tinent d'alcalde i regidora de Promoció de la Vila i Turisme i Esports– i José Leiva –setè tinent d'alcalde i responsable de Seguretat Ciutadana. Giménez, Lomas i Canalís seran els membres de l'executiu amb dedicació absoluta.

D'altra banda, s'han creat tres comissions que permeten “visualitzar les prioritats polítiques”: revisió del POUM, gestió de projectes d'El Mirador i atenció a les urbanitzacions i Sant Feliu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.