Nadal considera que fer gratuïta la C–32 causaria més restriccions

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, va explicar ahir que l'alliberament del peatge de l'autopista C-32 que passa pel Maresme no contribuiria a millorar la mobilitat sinó que l'empitjoraria. «S'ha comprovat científicament que l'alliberament del peatge provocaria més congestió per derivació de trànsit pesat del corredor de l'AP-7 cap al corredor de la C-32», va assegurar el conseller. Nadal va fer aquestes declaracions a Sant Feliu de Guíxols. Tot i la reivindicació constant que fan els veïns del Maresme perquè s'elimini el peatge com a solució per descongestionar el trànsit de l'N-II, el Departament de Política Territorial va ser clar i va afirmar que mantindrà el peatge d'aquesta via. Per solucionar les restriccions, el govern vol construir una altra infraestructura.

5,6 milions per Sant Feliu

D'altra banda, Nadal i l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Pere Albó, van signar el conveni que oficialitza el pla de barris. Amb aquesta signatura s'inicia el projecte de rehabilitació del barri del Puig-Eixampla de Llevant, una zona que arrossega un procés d'envelliment progressiu. Segons el conveni, l'Ajuntament aportarà 2,8 milions d'euros dels 5,6 milions del total del pressupost, en un període de quatre anys. Nadal també va signar dos convenis més amb els alcaldes de la Vall d'Aro i Palamós per millorar el servei d'autobús.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.