Urbanisme

VÍCTOR GARCIA

PRESIDENT DE LA PLATAFORMA SALVEM LA MOLINA

“Hem arribat a la querella perquè ens facin cas”

La plataforma es va constituir fa dos anys per fer escoltar la veu dels veïns de la Molina que no veien clares les propostes del nou pla genera d'Alp o hi veien il·legalitats.

L'objectiu és actuar en defensa del territori?

Sí, en tot el municipi, però, de moment, ens centrem en la Molina. Ens vam constituir perquè, quan es va redactar el nou pla general, hi veiem favoritismes, irregularitats i la voluntat de regularitzar fets consumats.

Quantes denúncies ha presentat la plataforma?

Vuit en total. Fan referència a excessos d'edificabilitat, a alçades il·legals, a edificis fets en zones verdes públiques... La més important, però, és la del terreny del camí de les Aigües. Hem arribat a la querella criminal perquè ens facin cas i, com a mínim, ens donin una resposta argumentada i no segueixin endavant com si res.

Van fer al·legacions al pla?

Sí, dotze de les més de dues-centes que hi va haver. Van ser més sobre el model de creixement i sobre la vulneració dels processos de participació.

La Molina és un caramel urbanístic?

Sí, sempre ho ha estat per la seva proximitat a les pistes. El nou POUM no és digne, vol legalitzar coses il·legals amb plans de millora urbana. Voler fer un camp de futbol en una zona forestal és una presa de pèl.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a