Casillas diu que el clàssic està més igualat que mai i que veuen el Barça pel retrovisor

El porter creu que els blaugrana trobaran a faltar Eto'o per la fam que tenia contra ells

Pel Madrid sembla que només comptin els resultats. Les sensacions que transmet el seu joc en contraposició amb el del Barça sembla que no sigui important amb vista al partit del Camp Nou. «Veig el Barça bé, però per sort els veig pel retrovisor», va dir Casillas, que creu que el clàssic està «més igualat que mai» perquè els blaugrana juguen bé i el Madrid presenta uns números excel·lents. El porter blanc, això sí, va admetre que havien de millorar el seu futbol, però que els costava perquè hi havia massa partits per mantenir «el ritme de joc» i perquè sempre se'ls comparava amb el Barça. Tot i això, va assegurar que si el feien escollir preferia anar líder que no pas jugar tan bé com el conjunt de Pep Guardiola.

Abans que destacar Messi i Ibrahimovic, Casillas va optar per elogiar els seus companys en la selecció, Xavi i Iniesta. «Per mi les pilotes més difícils de parar són les seves. Em fa gràcia que ara molts vegin Xavi com el jugador del moment quan jo fa temps que ho dic.» Els dos són verdaders mags de la pilota», va assenyalar.

Qui no serà diumenge al Camp Nou després de moltes temporades és Samuel Eto'o, fet que tranquil·litza Casillas, que va rebre moltíssims gols del davanter camerunès. El porter del Madrid considera que el Barça perd molt sense ell, sobretot perquè en els clàssics ho donava tot. «És una persona que enganxava els seus companys. Mostrava ràbia i ganes pel seu passat madridista. Pressionava cada pilota i movia i motivava els companys. Això és el que perden», va dir.


El porter del Madrid va elogiar els seus rivals Iniesta i Xavi, que va definir com dos mags de la pilota

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.