El Pladetur genera una inversió de 3,7 milions en turisme al Camp de Tarragona

El Departament d'Innovació, Universitats i Empresa (DIUE) va destinar prop de 700.000 euros als 82 projectes autoritzats dins del pla de desenvolupament turístic (Pladetur) del 2009, que van generar una inversió total de 3.724.895 euros per al Camp de Tarragona.

S'han creat dos establiments turístics nous a Cornudella de Montsant i s'ha ajudat tres establiments més de Cambrils, Prades i l'Espluga de Francolí a aconseguir un canvi de categoria i millorar. El pla també ha permès fomentar l'oferta turística complementària a la restauració i l'hostaleria amb productes innovadors al Celler Scala Dei o el nou centre d'interpretació del rector de Vallfogona de Riucorb. També hi ha hagut catorze sol·licituds per impulsar la incorporació de les tecnologies de la informació, amb la creació de nous portals webs per a diversos establiments. Altres línies del Pladetur estan destinades a ajuntaments i consells comarcals. Durant l'any passat es van donar setze ajudes per millorar, crear i modernitzar les oficines de turisme, i 21 més per a la creació d'equipaments turístics nous als municipis. El director del Camp de Tarragona del DIUE, Àngel Xifré, ha explicat que «de cada euro de subvenció, s'ha aconseguit que se n'inverteixin cinc». Una inversió que, a més, ha beneficiat els municipis interiors, on, tot i la crisi econòmica, s'està fent una clara aposta per la diversificació econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.