AMER (Selva)

Tres segles fent història

La Congregació dels Dolors d'Amer commemora enguany els 300 anys de la seva fundació pels monjos benedictins. I ho celebra amb un programa farcit d'activitats, que ja va començar fa una setmana i que culmina avui, divendres, amb la processó penitencial presidida pel bisbe de Girona amb els manaies d'Amer i de Girona, l'agrupació musical i el cor parroquial. A la plaça de la vila, el cor parroquial cantarà l'Stabat mater i s'hi podrà contemplar el quadre de llum, fet de ciris i espelmes. Un cop acabada la processó els manaies faran unes figures a la plaça de la vila i tot seguit hi haurà bunyolada popular acompanyada de vi dolç. A més, enguany s'ha recuperat la passada dels goigs pels carrers de la vila amb acompanyament musical, a les 11 del matí.

Amb motiu de l'aniversari es farà també una trobada de manaies de les comarques gironines, dissabte, que començarà amb una fideuada popular a la 1 del migdia al pavelló i continuarà a les 4 amb una desfilada fins a la plaça de la vila. La jornada es clourà amb un sopar de germanor.

Horari

A les 21.30 h, inici de la processó.

Recorregut

La processó sortirà de la plaça del Monestir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a