Educació

La nova Escola d'Art d'Olot aglutinarà la formació artística contínua

Els nous espais permetran convertir-la en un focus de formació per als treballadors del ram i per als ciutadans en general

També cedirà espais

Els nous espais que tindrà l'Escola d'Art d'Olot després de la rehabilitació i l'ampliació permetran donar resposta als nous ensenyaments per a l'homologació dels estudis universitaris de l'espai europeu i de la nova llei d'educació i, a més, permetran obrir el centre a la ciutadania. Aquesta obertura no és només per l'ús compartit dels espais dels nous edificis. De fet, aquest és l'aspecte més material d'aquesta actuació, ja que permetrà sobretot donar resposta a les necessitats i a la demanda de formació contínua en les matèries artístiques. Amb les noves instal·lacions, el centre també podrà cobrir la necessitat de més espais i més ben equipats, sobretot arran dels estudis de grau universitari de disseny que aquest curs ha posat en marxa l'Escola d'Art d'Olot. Es tracta d'una de les set seus al país de la nova Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de Catalunya. A part d'això, es podrà adaptar millor als itineraris no lineals dels nous plans d'estudis.

L'Escola d'Art d'Olot imparteix el batxillerat artístic, diversos cicles artístics i, quant als estudis de grau, disseny d'interiors i disseny gràfic. La subdirectora general d'ensenyaments artístics, Eulàlia Tatché, ha dit que les obres són un reconeixement al centre i la tradició artística de la ciutat.

LA XIFRA

2
És el nombre de graus universitaris
que imparteix l'Escola d'Art d'Olot, tots dos de disseny.

LA FRASE

La nova escola donarà potència a la comunitat educativa per fer projectes transversals
Eulàlia Tatché
subdirectora general d'estudis artístics
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.