El lector escriu

I si fem servir ‘El 9' com a manual de classe?

Està a punt de començar el curs escolar. Si la setmana que ve em presentés a una de les meves classes amb l'exemplar d'El 9 del dia 30 d'agost, podria obtenir un èxit acadèmic sense precedents. A la portada, destacat, llegim Filosofia aplicada i, a la contraportada, la crònica d'en Pep Riera du l'encapçalament Filosofia?: Sí: de vida.

Carai! I jo que em pensava que això era una matèria avorrida! Si fins i tot el Barça en té, de filosofia, i s'hi diverteix i li funciona!

Doncs ja ho sabeu, noies i nois de l'ESO i del batxillerat!: ànim amb la classe de filo, a trobar la solució d'èxit per al triomf, que no només és allò que en diu el DIEC: “Estudi metòdic i crític de la realitat, el coneixement i l'acció, que aspira a donar-ne l'explicació darrera i a orientar la vida humana”. És molt i molt més!

Mentrestant, confiem que els aires de professionalitat que han de bufar per força a la Conselleria d'Educació en reforcin la dignitat acadèmica i horària als nostres Instituts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.