Sense - El Punt

Albiol reitera que no és casual que se li obri judici a dos mesos de les eleccions i nega els fets que se li atribueixen

Xavier Garcia Albiol ha reaccionat a l’obertura de judici oral contra ell per corrupció urbanística afirmant que “no és casualitat” que la informació surti a dos mesos de les eleccions. El candidat del PP per Badalona nega els fets que se li atribueixen, és a dir, que ell coneixia la situació l’agost del 2012 –quan, assegura, estava de vacances i l’alcaldia l’havia delegada a una altra persona– i que el mateix mes es va reunir amb un sindicat per parlar de la qüestió –quan, subratlla, els mateixos afectats han afirmat que la trobada va tenir lloc un o dos anys més tard–. Per això ha considerat que el judici quedarà en no res i ha subratllat que no es distraurà “del que és veritablement important”, que és “provocar un canvi” a la ciutat.

El jutjat d’instrucció número 4 de Badalona ha enviat a judici l’exalcalde i quatre ex alts càrrecs més per permetre la instal·lació de dues antenes de telefonia mòbil sense llicència a la comissaria de la Guàrdia Urbana. La fiscalia li demana dos anys i deu mesos de presó i deu anys d’inhabilitació per prevaricació urbanística i ambiental.

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia