Sense - El Punt

“No crec que s'hagi escapat la lliga”

Pep Guardiola Tècnic del Barça

Pep Guardiola no estava sorprès per les dificultats amb què es va trobar el seu equip contra l'Espanyol i va admetre que el guió havia “estat el previst”, tret dels últims dotze minuts de la primera part en què segons el tècnic, els van crear problemes perquè no pressionaven bé a dalt. L'entrenador blaugrana va explicar que en la segona meitat van millorar en la faceta de tenir el control del partit però va lamentar que els va faltar “presència a l'àrea” per poder marcar la diferència. Sí que va voler deixar molt clar és que no estava “descontent” amb la feina dels seus jugadors i que, si no havien pogut jugar com en ocasions anteriors va ser sobretot per la bona feina feta per l'Espanyol. “Estem molt ben acostumats; ens han creat problemes però no tants: ens han mogut, han caigut bé a la banda i, a nosaltres, ens ha faltat una mica de presència a l'àrea”, va dir.

Preguntat pel partit de Leo Messi, més aviat fluix, va negar que hagués estat provocat per un hipotètic cansament pel fet d'haver jugat contra l'Osasuna a la copa del Rei. “Hi va jugar vint minuts, no és cansament”, va sostenir Guardiola, desactivant qualsevol insinuació.

Tal com s'esperava, Guardiola tampoc no va voler justificar l'empat per l'errada de Turienzo Álvarez en no assenyalar el clar penal de Raúl Rodríguez per mans en el xut de Pedro a les acaballes del duel. “S'han de superar aquestes coses [les crítiques als àrbitres], i hem de mirar el que fem nosaltres i millorar el que fem malament”.

Malgrat que el Madrid ja està a cinc punts, Guardiola no cau en el pessimisme: “No crec que s'hagi escapat la lliga, tot i que queden camps molt difícils i no serà una feina fàcil”.

EL PARTIT

“Estem molt ben acostumats; ens han creat problemes, però no tants”

EL PENAL FINAL

“S'han de superar aquestes coses; hem de mirar el que fem nosaltres i millorar”

LA LLIGA

“No s'ha escapat, però no serà fàcil perquè queden camps molt difícils on anar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.