Necrològiques

SOCIETAT

Mor als 77 anys Josep Jordán, prevere de la diòcesi de Lleida

El mossèn Josep Jordán Ibarz, prevere de la diòcesi de Lleida, va morir dimecres als 77 anys, segons ha informat l’Arquebisbat de Tarragona. Nascut a Saidí (Baix Cinca) el 1945, residia a Salou des del 2010. Va ser ordenat capellà al seu municipi el 28 d’octubre del 1984. Abans havia rebut l’orde del diaconat al Col·legi Episcopal de Lleida el 1983 .

Va dedicar bona part de la seva vida a l’àmbit de l’educació. Del 1978, abans d’esdevenir prevere fins al 2010 va ser mestre, coordinador de catequesi i responsable de l’internat i del menjador del Col·legi Episcopal de Lleida. A partir del 1986 també va ser professor de religió al mateix centre.

En el comunicat de l’arquebisbat es recorda que Jordán, en el seu primer any de sacerdoci, va fer de vicari a la Parròquia de la Mare de Déu del Carme de Lleida. Des del 1985 fins a la seva jubilació, el 2010, va ser rector de les parròquies d’Àger, Agulló, Ametlla, Corçà, Fontdepou i Laregla.

La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest dissabte a les 11 del matí a la parròquia de Sant Joan Baptista de Saidí, a la diòcesi de Barbastre. El diumenge es farà un acte també a l’església del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia