Necrològiques

Robert Benito i Bañuls

Amic, veí i botiguer del Barri Vell de Girona

Dimarts ens va deixar, després d'un temps amb la salut delicada, un veí i botiguer del nostre estimat Barri Vell de Girona, en Robert Benito i Bañuls, un home bo, d'aparença seriosa i tímida. Dic botiguer perquè era casat amb l'estimada Carme Baró, la florista que va marcar història en la nostra ciutat en uns anys que les floristes no sorgien com ara.

En Robert, malgrat que pertanyia a un altre ofici, era el braç dret de la Carme, ja que l'ajudava tant en les preparacions com els repartiments, i en tot el que fes falta. En Robert sempre estava a la seva disposició. La gent que tenim uns anys recordem el carrer Minali ple de flors; a més, eren les persones que tenien cura dels rams de la reconeguda Funerària Poch i participants de sempre en la nostra exposició de flors.

Vivien de tota la vida a la pujada de les Pedreres i allà també havien cuidat flors i plantes amb molta estimació per fer feliços els seus clients o poder ornamentar algun racó de la nostra catedral.

Avui, a dos quarts de dotze del migdia, se celebrarà la cerimònia de comiat al Tanatori de Girona, on ben segur que molts gironins aniran per estar al costat de la Carme, el seu fill i la resta de família.

Descansi en pau.

(*) M. Carme Ribas i Mora és filla dels fundadors de la desapareguda Granja Mora

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a