Política

Díaz: “El partit de la selecció ha estat més un aquelarre independentista que un acte esportiu”

El líder del PP ha criticat el nou govern, ja que “no és el govern dels millors”, com diu Mas, sinó “el govern dels de sempre”

No entén que “Mascarell passi d'aspirar a l'alcaldia de Barcelona pel PSC, a conseller en un govern de CiU”

“El partit de la selecció contra Hondures ha estat més un aquelarre independentista davant d'una pilota que un esdeveniment esportiu”. D'aquesta manera ha qualificat el partit d'aquest dimarts de la selecció catalana de futbol, el cap del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio.

Fernández Díaz ha dit que “no ens hem d'enganyar amb actes com aquest que tenen més connotacions polítiques que esportives”.

El cap de llista del PP a les eleccions municipals de Barcelona també ha entrat a valorar els nomenaments dels nous consellers.

En aquest sentit, ha dit, que cal donar un marge al nou govern però ha criticat el fet que “no és el govern dels millors”, com diu Mas, sinó “el govern dels de sempre amb un marcat sentit de partit com Felip Puig”. “Ara cal que més enllà dels noms es passi a l'acció per sortir de la crisi i garantir l'ocupació”, ha afegit.

Així mateix, Fernández Díaz no entén que “Mascarell passi d'aspirar a l'alcaldia de Barcelona pel PSC a conseller en un govern de CiU. No deixa de sorprendre”.

En aquesta línia, considera que en l'escenari postelectoral “es podria produir la mateixa sociovergència a Barcelona. Per tant si es vota CiU a Barcelona pot ser que Jordi Hereu torni a ser alcalde”.

De fet, ha insistit Fernández Díaz “a Barcelona ja fa temps que existeix una sociovergència encoberta”. I a posat com a exemple que Trias votés en la polèmica consulta sobre la Diagonal.

D'altra banda Fernández Díaz aspira a guanyar les eleccions municipals. “Si Trias té nou regidors i aspira a l'alcaldia, nosaltres tenim set i també hi podem aspirar”.

En aquest sentit però ha dit que no governaran mai amb Jordi Hereu i amb Xavier Trias “depèn de la seva postura en molts temes, però sobretot i el més important per a nosaltres és lluitar contra la crisi i apostar pels emprenedors”.

“La meva prioritat és produir un canvi a Barcelona” i guanyar les eleccions és el mitjà per fer-ho”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.