Campanya per dur el CAT al cotxe

Unió de Joves de les comarques gironines està portant a terme durant aquesta setmana una campanya d'activisme per recuperar el CAT a les matrícules dels cotxes i a tot tipus de vehicles. Amb el lema Aquest estiu, enganxa el CAT al teu vehicle, Unió de Joves pretén contribuir a recuperar la reivindicació de la identificació pròpia en les matrícules dels vehicles catalans, segons afirma en un comunicat. En total, Unió de Joves preveu repartir més de 4.000 adhesius del CAT a diferents poblacions de la Costa Brava, aprofitant l'estiu perquè la campanya pugui arribar al màxim nombre de persones possible. L'agrupació de joves assegura que constata la «manca d'interès i de compromís dels governs català i espanyol» respecte a la voluntat d'incloure el distintiu de Catalunya a les matrícules. D'aquesta manera, Unió de Joves pretén fer arribar la seva acció a la major part de les poblacions del litoral gironí durant aquests dies, confiant que tindrà una bona acceptació entre els estiuejants i els resident a la zona.

Amb aquesta campanya, l'organització política nacionalista i socialcristiana porta a terme una acció més de lluita pel que considera la recuperació dels drets nacionals de Catalunya, en un estat propi dins de la UE, en el marc dels Països Catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.