Economia

L'absorció de caixa girona

Els rètols de Caixa Girona desapareixeran el dimecres 3 de novembre

Serà el dia en què es farà efectiva l'absorció per La Caixa, amb la inscripció al registre com una sola entitat

El tancament d'oficines, per a principi del 2011

La retolació actual de les oficines de Caixa Girona desapareixerà el dimecres 3 de novembre, el mateix dia que La Caixa en farà efectiva l'absorció. Fonts consultades han confirmat que serà el 3 de novembre quan es farà el darrer tràmit del procés, que és la inscripció de les dues entitats com a una sola caixa al registre. Prèviament –podria ser el dia 26 d'octubre– s'anirà al notari.

Segons ha pogut saber aquest diari, el canvi de retolació es farà de manera immediata i ràpida. No passarà el mateix amb la integració informàtica i tecnològica, que segurament es deixarà per a principi de l'any que ve. Pel que fa al tancament d'oficines –inicialment es parlava d'unes 150, una xifra que mai ha acabat de confirmar La Caixa–, també es deixarà per més endavant (final d'any o principi del 2011). Fonts properes, però, expliquen que els criteris que s'utilitzaran per eliminar oficines seran el volum de clients i la proximitat entre elles.

Tot i que oficialment les dues entitats encara tenen personalitat jurídica pròpia, el cert és que directius de La Caixa ja fa setmanes que han desembarcat a la seu de Caixa Girona per posar fil a l'agulla al calendari d'integració de l'entitat gironina.

De Caixa Girona només es mantindrà, inicialment, la fundació. Un organisme, per cert, que encara és investigat per Justícia per possibles irregularitats en la seva gestió.

LA DATA

2011
Començarà el tancament
d'oficines i la integració informàtica de les dues entitats financeres.

LA XIFRA

150
és el nombre d'oficines
que es preveu que s'acabaran tancant, tot i que La Caixa mai n'ha confirmat la xifra exacta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.