Cinema

La clau de la Sarah

Seqüeles del nazisme

Ja integradíssima en la indústria francesa, Kristin Scott Thomas protagonitza aquest ambiciós melodrama sobre les seqüeles que el nazisme ha deixat a França, que va clausurar la darrera edició del Festival de Sant Sebastià.

La clau de la Sarah és una adaptació d'una novel·la de Tatiana de Rostay esdevinguda best seller a França, que vol parlar del reflex de la història en les vides quotidianes, i de com els fets del passat condicionen el present. I ho fa en una història que lliga dues trames que es desenvolupen en temps diferents. D'una banda, al París de 1942 una nena jueva de 10 anys és deportada amb la seva família a un camp de concentració, però abans amaga el seu germà en un armari; de l'altra, 67 anys més tard, una periodista investiga la seva història. Una pel·lícula d'aires clàssics per veure amb una bona provisió de kleenex.

‘Elle s'appelait Sarah'. Direcció: Gilles Paquet-Brenner. Intèrprets: Kristin Scott Thomas, Mélusine Mayance, Niels Arestrup, Frédéric Pierrot. Drama. França, 2010.
www.sarahskey.com
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
La llave de Sarah

«La llave de Sarah»

Gènere: Drama
Direcció: Gilles Paquet-Brenner.
Intèrprets: Kristin Scott Thomas, Mélusine Mayance, Niels Arestrup.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a