Uns 500 empleats de Roca es manifesten contra l'ERO davant la seu de Barcelona

Centenars de treballadors de l'empresa Roca de les plantes de Gavà (Baix Llobregat), Alcalá de Henares (Madrid) i Alcalá de Guadaira (Sevilla), uns 500 segons la Guàrdia Urbana, es van concentrar ahir davant la seu de la companyia a l'avinguda Diagonal de Barcelona en contra de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) presentat per la companyia i que afecta 713 treballadors, dels quals 341 són de la planta catalana. La cita va ser convocada pels sindicats CGT, CCOO i UGT el mateix dia que començaven les negociacions per l'expedient i va posar de manifest el malestar de la plantilla per la situació actual de l'empresa i les intencions de la direcció.

Els sindicats creuen que l'empresa vol liquidar les plantes estatals de producció i lamenten que Roca ja va presentar un ERO temporal de contractes a finals de l'any 2007, va proposar una regulació voluntària per als treballadors més grans durant l'any 2008 i en l'actualitat, la pràctica totalitat de la plantilla de tots els centres que té Roca està afectada per un altre ERO de suspensió temporal de contractes que finalitza el febrer del 2010. A banda d'això, la companyia vol acomiadar 713 treballadors de Gavà i de les dues plantes d'Alcalá de Henares i de Guadaira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.