cultura

Entreguen els Recercat

L'Institut Ramon Muntaner, format per la Generalitat de Catalunya i la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, han atorgat el premi Recercat al Patronat d'Estudis Històrics d'Olot i comarca (PEHOC). El premi, que celebrava la seva setena edició, es va lliurar a Andorra en l'àmbit de la Jornada d'Estudi Local que s'organitza anualment, i abans-d'ahir a la tarda es va entregar aquest premi a l'Ajuntament.

El premi s'interpreta com un sentit homenatge a la figura del seu president, el malaurat Jordi Pujiula. El Recercat es tracta del premi de màxim nivell atorgat a entitats i centres d'estudis que es concedeix com a reconeixement a la tasca realitzada al llarg de tants anys i a la qualitat de les darreres actuacions.

D'altra banda, el 7 de maig es va renovar la junta del PEHOC, en una marcada línia continuista, i amb Jesús Gutiérrez assumint la presidència de l'entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.