Política

Compromís per Paterna demana la dimissió del regidor de Personal

La coalició acusa Agustí de voler provocar la divisió entre els treballadors

Compromís, després d'assistir a la manifestació dels treballadors de l'ajuntament de Paterna i a les assemblees organitzades pels sindicats, demana “que el regidor de Personal, Jesús Giménez, dimitisca de manera immediata per la seua mala gestió, les coercions als treballadors i les mentides que han denunciat els sindicats durant els més de vint dies d'intents de negociació”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “les maneres no han segut ni són les més adequades, així com que sabem que fins i tot el mateix regidor de Personal ha animat a les persones que van a quedar-se sense treball a prendre mesures de pressió contra l'alcalde”.

Segons els representants sindicals, en referència al full que es va passar al personal, avisant de possibles mesures disciplinàries si secundaven la manifestació, “el senyor Giménez sembla que ha arribat a dir que no es preocuparen, que era només una estratègia, la qual cosa ens sembla una falta de respecte escandalosa”, afegeix Ramón.

A més a més, Juanma Ramón, destaca que “amb la proposta de l'alcalde, que segons els sindicats és que tots els treballadors de l'ajuntament es baixen un 7% el sou per a evitar els 27 acomiadaments, està deixant la pilota en el sostre del personal amb l'única intenció de causar divisió entre tots i dur endavant estos acomiadaments, sí o sí”.

Vistes les propostes, els sindicats amb representació municipal i la coalició nacionalista coincideixen a afirmar que cal un pla general d'ocupació, amb un pla d'estalvi que també contemple la consolidació dels llocs de treball de les persones que ara mateix tenen un peu al carrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.