Concerts, onze; ciutats, nou; dies, un

«Tirant de Cançó» se celebrarà el pròxim 26 de febrer

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha organitzat una nova edició de Tirant de Cançó, hereu del Tirant de Rock dels anys noranta. Es tracta d'un festival que se celebrarà en nou ciutats simultàniament i on actuaran onze grups.

El dia triat és el 26 de febrer (divendres). Vinaròs, amb Els Amics de les Arts; Onda (Feliu Ventura); l'Eliana (Miquel Gil); València (El petit de cal Eril); Xàtiva (amb Batà i Hugo Mas); Alcoi (Quimi Portet); Gandia (Òscar Briz); Alacant (Clara Andrés); i Elx (Arthur Caravan i Senior i el Cor Brutal) completen el cartell.

Tots els concerts seran d'entrada lliure excepte els de València (5 euros) i Alcoi (10 euros).

«Conscients que vivim en una situació estranya, on la cultura pròpia necessita obrir-se pas en un entorn de veritable excepció, ens plantegem la nostra tasca com l'aportació a una feina col·lectiva. Volem, per tant, oferir suport a la feina de militància quotidiana que representa encara avui en dia fer i escoltar música en la llengua del nostre país», assenyales des d'ACPV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.