Diego «El Cigala» tanca la setzena Mostra de Jazz de Tortosa

L'actuació de dissabte a la nit a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa de Diego El Cigala va tancar la setzena Mostra de Jazz de la capital del Baix Ebre. L'artista va presentar, davant d'unes 650 persones, el seu últim treball, «Dos Lágrimas», que suposa una continuació del seu projecte anterior, «Lágrimas Negras». El director de la mostra, Xavier Bertomeu, va explicar que tot i la situació econòmica actual, s'ha pogut tirar endavant aquest format musical que combina les apostes del territori amb altres formacions amb més ressò internacional. Tal com va explicar Bertomeu, l'organització va decidir apostar per Diego El Cigala pel seu ressò mediàtic ja que, a més, representa «un punt d'inflexió important» respecte les altres actuacions programades per aquesta edició, que en moltes ocasions intenten fomentar la participació a la mostra de nous solistes o grups de jazz residents als Països Catalans.

Amb vista a la pròxima edició, Bertomeu va anunciar que l'objectiu és recopilar les característiques de les diferents mostres anteriors però consolidant les apostes musicals del territori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.