Badarock 2010. BADALONA (Barcelonès)

Festes de Maig

Els Sidonie més incendiaris

Una de les propostes més esperades dins de l'àmbit musical serà l'actuació dels catalans Sidonie a les Festes de Maig de Badalona. El seu concert serà dissabte, 8 de maig, a la plaça del Centenari, on presentaran els temes del seu darrer disc, El incendio. L'espectacle començarà a les deu del vespre, i hi actuaran també Love of Lesbian i Northland, guanyadors del darrer Concurs de Música Badalona 2009. Les incombustibles The Pepper Pots portaran el seu so Motown a la plaça de la Vila divendres, dia 7, a partir de les 8 del vespre.

Des del 1999 que s'organitza aquest concurs per captar les bandes emergents del panorama català. Aquest any, i coincidint amb Badalona Capital de la Cultura Catalana 2010, el concurs recupera i reivindica el Badarock, amb l'actuació de 4 grups finalistes i un tribut a les bandes més significatives dels anys vuitanta i noranta, amb l'actuació dels grups Micronun (ex-Afraid to Speak in Public) i Flai Tunai. Aquest any es compleixen 12 edicions del concurs, en què han participat 151 grups vinguts d'arreu de Catalunya.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a