Canals

Exuberant i poderós

Kawasaki té en l'Ultra 260X un dels Jet Ski més notables. Potència, acceleració i precisió en el gir són els seus valors més preuats

Cercar les cales més inexplorades de la costa i gaudir del silenci amenitzat per l'únic so de les ones colpejant les roques és el que molts voldríem. I també refrescar-nos mentre gaudim d'una conducció temperamental i segura sobre l'aigua. Tot això ho permet el Jet Ski Ultra 260X de Kawasaki, una de les grans novetats de la firma japonesa en el segment de motos d'aigua. Aquest model, que fa un parell d'anys ja va incorporar un bon nombre de novetats, se'ns presenta ara amb una superior potència gràcies als ajustaments realitzats en el turbocompressor, l'intercooler i la injecció electrònica. El motor de 1.498 cc aconsegueix uns valors de règim pròxims a les 8.000 rpm, amb un parell molt planer i alhora contundent gràcies sobretot a la utilització del compressor volumètric, que garanteix una acceleració d'allò més instantània.

El Kawasaki Jet Ski Ultra 260X ofereix una capacitat de càrrega que només es pot qualificar d'impressionant, totalment estanca i distribuïda en diferents compartiments. Una solució ideal per als que es plantegen realitzar llargues travessies. A més, el sistema de deflectors KSD controla les escomeses de l'aigua contra el cos del pilot, amb la qual cosa es pot mantenir una velocitat de creuer d'allò més destacable i alhora amb alta seguretat.

MOTOR:
4 cilindres. 1.498 cc. 4 temps. Injecció electrònica. Turbo i intercooler.
POTÈNCIA:
260 CV a 7.750 rpm.
PARELL:
240 Nm a 7.250 rpm.
ENGEGADA:
Elèctrica.
LLARGADA, AMPLADA I ALTURA:
3,370/1,195/1,150 m..
DIPÒSIT GASOLINA:
78 litres.
CAPACITAT EMMAGATZEMATGE:
228 litres.
PES:
482 kg.
PREU:
18.599 euros.

Per a un correcte aprenentatge

Tot i les seves excepcionals prestacions, el Kawasaki Ultra 260X disposa d'un giny d'allò més adequat per fomentar l'aprenentatge. I més encara tractant-se d'un tipus de vehicle que no es condueix amb assiduïtat. Es tracta de l'SLO (Smart Learner Operation), que permet familiaritzar-se amb la resposta i la maniobrabilitat de l'Ultra 260X reduint-ne la capacitat d'acceleració i la potència. I ho fa de manera subtil, perquè l'usuari només ha d'escollir entre una de les dues claus de contacte que es faciliten amb la compra d'aquest Jet Ski: la vermella és per a conducció normal i la groga, per al mode SLO.

Informació detallada

El Kawasaki Ultra 260X disposa d'una pantalla LCD de gran format i amb múltiple informació. Indica dades com ara velocitat, distància recorreguda i temps invertit. I també la quantitat de combustible que queda dins el dipòsit.

Compressor volumètric

La gran acceleració que aconsegueix aquesta moto d'aigua és conseqüència del compressor volumètric. Aquest sistema de sobrealimentació garanteix l'impuls –fins i tot des de baixes revolucions– i una resposta que no deixa indiferent.

Buc de competició

Aquest Kawasaki Ultra 260X disposa d'un buc de gran rendiment, dissenyat especialment per a la competició. Un element que fa que es puguin superar les ones abans de rebotar-hi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia