Canals

L’impacte ambiental i la transició cap a una economia circular, en el focus de la memòria de sostenibilitat 2022

ELIX Polymers publica l’informe de sostenibilitat

Durant el 2022 hem aconseguit fites importants en el desenvolupa- ment de la nostra estratègia de sostenibilitat

ELIX Polymers presenta la memòria de sostenibilitat i responsabilitat social 2022, on es recullen tots els avenços ambientals, socials i de governança de la companyia. El setè informe de sostenibilitat anual de la companyia s’ha preparat amb referència als estàndards universals de Global Reporting Initiative (GRI). GRI és l’organització independent líder que proporciona un llenguatge i un marc comú per presentar informes públics de sostenibilitat.

Dins del programa d’ELIX Polymers d’operacions sostenibles, la companyia ha fet un altre pas en el seu compromís d’incorporar criteris de sostenibilitat a l’anàlisi de la cadena de subministrament, incrementant la visibilitat, traçabilitat i mitigació de riscos mediambientals, socials i de governança dels seus proveïdors com a part del sistema de gestió.

D’altra banda, per mitigar les emissions de gasos d’efecte hivernacle, ELIX Polymers ha arribat a acords per cobrir el 100% del consum elèctric a les instal·lacions amb electricitat provinent de fonts alternatives als recursos fòssils. A més, ELIX Polymers ha continuat ampliant el catàleg de productes sostenibles E-LOOP, basats en matèries primeres renovables i circulars. Aquestes solucions donen resposta als objectius de reducció de la petjada de carboni dels seus clients i han estat aplicades als sectors de l’automòbil, de joguines o d’articles de consum, amb resultats excel·lents.

“Durant el 2022 des de la companyia hem aconseguit fites importants en el desenvolupament de la nostra estratègia de sostenibilitat, fent passos en el nostre compromís per reduir l’impacte ambiental i afavorir la transició cap a una economia circular, i complint amb el nostre propòsit de generar un impacte positiu en aquells llocs on operem. «Aquest camí, amb reptes i objectius, l’hem compartit amb els nostres grups d’interès,construint aliances i espais de col·laboració que ens han permès avançar”, assenyala David Castañeda, CEO d’ELIX Polymers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia