Canals

Fusió d'estil i caràcter

La Suzuki GSR 750 conjunta el bo i millor d'una esportiva de notable rendiment amb les característiques essencials d'una «naked» vital

L'arribada al mercat de la Gladius i la reducció de vendes de les motos esportives amb carenat en benefici de les d'estil naked van fer obrir els ulls als responsables de Suzuki, que van començar a reflexionar sobre la creació d'un model intermedi entre la GSR 600 i la GSX-R 750. Aquesta simbiosi la materialitza la GSR 750, una moto d'estil juvenil i informal. Se'ns mostra amb contorns vius, un frontal de gran dinamisme gràcies a un escultural far de disseny futurista que integra el quatre d'instruments i una zona davantera acabada en punxa però que deixa respirar molt bé les protuberàncies del motor.

L'esvelta i avantguardista carrosseria du un nou xassís de doble biga amb subxassís tubular de geometries enfocades cap a la conducció dinàmica però còmoda alhora i dotat d'unes suspensions Kayaba molt competitives. Pel que fa als frens, al davant hi ha un doble disc amb pinça Tokico de doble pistó i al darrere un disc de 210 mm amb pinça Nissin.

Però la part més brillant de la GSR 750 és el motor, versió optimitzada del de la GSX-R. Se li ha millorat la franja central de la corba de potència; ofereix més parell a menys revolucions i les acceleracions i recuperacions són més contundents. I, paral·lelament, també se li han reduït el consum de gasolina i els índexs d'emissions contaminants.

MOTOR:
4 cilindres. 749 cc. 4 temps.
ALIMENTACIÓ:
Injecció electrònica.
ENGEGADA:
Elèctrica.
REFRIGERACIÓ:
Líquida.
CANVI:
Manual, sis marxes.
SUSPENSIONS:
Forquilla invertida / Monoamortidor.
LLARGADA, AMPLADA I ALTURA:
2,116/0,786/1,060 m.
DISTÀNCIA ENTRE EIXOS:
1,450 m.
ALTURA DEL SEIENT:
0,815 m.
PES:
211 kg.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.