Canals

Adaptant-se als nous temps

Honda continua aportant maduresa i reforça estèticament un dels seus models més representatius, l'esportiva CB 600 F Hornet

Fabricar motos d'altíssima qualitat és una característica pròpia de Honda. I la seva gamma d'esportives és de les que gaudeixen de més bona reputació, representativitat i acceptació. Són motos que estèticament trenquen convencionalismes i conviden a viure experiències sorprenents. La CB 600 F Hornet n'és una i la marca japonesa ha decidit reforçar-li els atributs. Ha posat al dia la part posterior, amb una cua més estreta i alta, que augmenta la sensació de lleugeresa i defineix millor l'estètica radical. També ha aplicat retocs al frontal i el quadre d'instruments queda ara integrat en el conjunt del far, més harmònic i aerodinàmic.

Però una cosa és certa: els trets més característics de l'anterior Hornet es mantenen intactes. I, és clar, continua disposant d'un motor definit específicament per a ella. La potència i parell a règims mitjans són el seu punt fort, com també la ferma pujada de voltes tan bon punt s'obre el gas. I sempre, comandat amb l'avançada injecció electrònica PGM-FI, que entrega la potència amb progressivitat. La part cicle està perfectament centralitzada de masses i presenta unes geometries agressives i una distància entre eixos força reduïda, la qual cosa propicia una maniobrabilitat realment excepcional.

MOTOR:
4 cilindres. 599 cc. 4 temps.
POTÈNCIA:
102 CV a 12.000 rpm.
PARELL:
63,5 Nm a 10.500 rpm.
ALIMENTACIÓ:
injecció electrònica PGM-FI.
ENGEGADA:
elèctrica.
REFRIGERACIÓ:
líquida.
CANVI:
manual, sis marxes.
SUSPENSIONS:
forquilla invertida HMAS / monoamortidor.
LLARGADA, AMPLADA I ALTURA:
2,150/0,740/1,075 m.
DISTÀNCIA ENTRE EIXOS:
1,435 m.
ALTURA DEL SEIENT:
0,800 m.
PES:
200,4 kg.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.