Canals

El Verso, quasi com nou

Dotant-lo de gairebé 500 components diferents, l'actualització que Toyota ha fet del Verso va molt més enllà d'un rentat de cara o de determinades pinzellades estètiques. La marca japonesa també ho considera així perquè no havia fet mai una operació d'aquesta envergadura en un model que encara té al davant mig cicle de vida. I qui en definitiva en dirà bé és el client, que trobarà en el Verso 2013 una més favorable relació entre producte i preu.

La carrosseria d'aquest monovolum compacte de fins a set places participa de la nova expressió de llenguatge de Toyota. Dins l'habitacle també es veu que tant el disseny com la qualitat han guanyat punts. I amb el cotxe en marxa es comproven les millores en dinamisme, insonorització i confort. La gamma del Toyota Verso 2013 comprèn dos motors de gasolina –Valvematic 1.6 i 1.8, amb 132 i 147 CV, respectivament– i tres turbodièsel: 2.0 D-4D de 126 CV –millorat en l'entrega de parell i amb menys emissions de CO2– i el 2.2 D-CAT en versions de 150 i 177 CV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.