Sense - Avui

Winona Ryder parla per primer cop de la seva condemna per robar en uns grans magatzems

L'actriu nord-americana Winona Ryder assegura que després del robatori que va realitzar el 2002 en uns coneguts magatzems en Beverly Hills (Los Angeles) no es va sentir culpable "perquè no vaig fer mal a ningú". És la primera vegada que Ryder parla en públic del robatori, en una entrevista que Vogue publicarà en la seva edició del mes d'agost.

Candidata a l'Oscar en dues ocasions, per Mujercitas i L'edat de la innocència, Ryder, de 35 anys, va ser condemnada llavors a tres anys de llibertat condicional i a pagar 6.355 dòlars pel material sostret i 1.000 dòlars al tribunal.

Ryder, en l'entrevista, opina que l'atenció que es va centrar sobre ella va "ser enutjosa" i es mostra consternada pel fet que la notícia del robatori superés en titulars a la presumpta captura del líder de l'organització terrorista Al-Qaida, Ossama Bin Laden.

En aquest sentit, considera una benedicció el fet que la detinguessin, "d'una forma molt rara", perquè les pastilles la van deixar en un estat de "confusió".

Treball comunitari
A més del pagament de les multes, l'actriu també es va sotmetre a teràpia per cleptomania i va complir 480 hores de treball comunitari en el Centre Mèdic City of Hope de Los Angeles.

Winona Ryder també declara a la revista que després del que va passar es va traslladar a San Francisco per viure a prop dels seus pares i va prendre la decisió "conscient de no treballar". A més, assegura que "pràcticament" no ha tornat a prendre pastilles des de llavors.

Després del fets ha realitzat tres pel·lícules que s'estrenaran aquest any: The Ten, Sex and Death 101 i The Last Word.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.