Els focs de Blanes han cremat 5.357 quilos de material pirotècnic

L'actuació de l'australiana Show FX clou la trenta-novena edició del concurs

La pirotècnica Show FX va posar ahir a la nit punt final al XXXIX Concurs de Focs de Blanes, que un any més ha estat un esdeveniment que ha aplegat desenes de milers de persones durant les sis nits de focs, en què han actuat pirotècnies que ja hi havien participat anteriorment, i d'altres que han debutat aquest any. Show FX ha participat en el concurs de Blanes avalada per la seva curta però reeixida trajectòria, ja que havent nascut l'any 1995 és una de les empreses pirotècniques més ben considerades d'Austràlia.

Show FX va utilitzar en el seu espectacle 938 quilos de massa pirotècnica, la qual, sumada a la de les cinc actuacions anteriors, eleva fins a 5.357,5 els quilos de material explosiu utilitzats durant aquesta edició dels focs de Blanes. L'actuació en què es van fer servir més quilos de material pirotècnic va ser la de la pirotècnica Surex, el divendres 24 de juliol, amb 1.282 quilos, seguida de la del diumenge 26, a càrrec de la pirotècnia Portugués, en què se'n van fer servir 1.229 quilos. En canvi, la pirotècnica Martarello, que va actuar el dijous 23, va fer servir únicament 320 quilos de material pirotècnic en el seu espectacle. Aquest any en els focs també han actuat les pirotècnies Valenciana i Vulcano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.