Política

Estudiants pengen una estelada a la Universitat de València

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans també ha desplegat una pancarta que anima a recuperar “la història del País Valencià” amb motiu del Nou d'Octubre

“Per canviar-ho tot, desobeïm”, apunta l'entitat

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha penjat aquest dimecres una bandera independentista catalana en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València (UV) i una pancarta que anima a recuperar “la història del País Valencià”.

El col·lectiu estudiantil ha explicat, a través d'un comunicat, que aquest matí alguns dels seus militants “han realitzat una acció amb motiu de la campanya pel Nou d'Octubre”, quan es commemora l'entrada del rei Jaume I a València. L'acció, prossegueixen, ha consistit a “desplegar una gran bandera estelada, signada pel SEPC, de la façana de la Facultat”, així com “una pancarta amb el lema “Recuperem la història del País Valencià”.

El sindicat assenyala que amb actes com aquest reivindiquen, “més enllà de celebrar l'entrada de Jaume I a la ciutat de València, el conjunt de les lluites socials i nacionals que històricament ha desenvolupat el poble treballador del nostre país en aquesta data”. “A més, l'acte s'emmarca en la campanya de difusió de la manifestació que concorrerà demà a partir de les 18.00 hores des de la plaça de Sant Agustí de València”,

Des del SEPC fan una crida als estudiants valencians a “sumar-se al bloc de l'esquerra independentista”. “Per canviar-ho tot, desobeïm”, apunta l'entitat, que al·ludeix a la “lluita de la joventut per l'alliberament social, nacional i de gènere”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia