Necrològiques

Jordi Pagès Huerta

Professor de l'INS Rafael Campalans d'Anglès (la Selva)

“Em dic Jordi Pagès i sóc la vostra professora de socials.” Tan sols pronunciant aquestes paraules el primer dia de curs, ja t'havies posat a la butxaca una classe sencera.

Mai has estat un professor convencional i això és el que t'ha fet diferent de la resta. Les teves classes anaven més enllà de quatre apunts i els llibres de text. Amb tu hem après noves maneres de viure, d'estimar, de comprendre, hem après que els llibres no tenen la raó absoluta i que no ens ho ensenyen tot... Fins i tot alguns, gràcies a tu, hem trobat la nostra vocació i allò que ens agrada. Ens has marcat molt com a professor, però sobretot com a persona. Ens has ensenyat a viure.

Recordarem sempre les històries que ens explicaves perquè les classes fossin més divertides, les nombroses excursions improvisades que fèiem per Anglès, quan deies que no acataries la llei Wert i feies burla dels polítics i de les noves lleis que s'aprovaven. Però, com no pot ser d'una altra manera, et recordarem com el pare de Ràdio DPM, com l'impulsor de la idea de posar música a l'hora del pati per animar l'ambient i, òbviament, com el rei de la festa en cada celebració que es feia a l'institut. Podríem estar hores i hores recordant anècdotes i frases molt teves que ens han marcat.

Pagès, en nom dels alumnes de l'institut Rafael Campalans, volem dir-te que sempre seràs present en nosaltres i recordat com aquell professor amb qui podies parlar tranquil·lament de temes personals que traspassaven la relació professor-alumne. Des d'aquí, també volem donar molts ànims i el nostre suport als familiars i els amics. T'estimem molt, Pagès. Gràcies per haver compartit tant amb nosaltres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia