Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

¡Al abordaje!

«¡Al abordaje!»

2020. França. 95'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Guillaume Brac.
Intèrprets: Eric Nantchouang, Salif Cissé, Asma Messaoudene, Édouard Sulpice, Ana Blagojevic.
Argument: En una calorosa nit d'estiu a París, Félix coneix l'Alma. La vetllada va sobre rodes i acaben dormint junts en un parc. Res més despertar, l'Alma se'n va a passar l'estiu amb la seva família al sud de França. Fèlix, que s'ha enamorat perdudament, decideix donar-li una sorpresa i passar l'estiu amb la seva ànima bessona. En companyia del seu millor amic, Chérif, inicia un viatge en cotxe, compartit amb el desconegut i benaurat Edouard.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Dos

«Dos»

2020. Espanya. 70'.
Gènere: Thriller
Direcció: Mar Targarona.
Intèrprets: Marina Gatell, Pablo Derqui, Kandido Uranga, Esteban Galilea, Anna Chincho Serrano.
Argument: Un home i una dona es desperten enganxats per l'abdomen. El David i la Sara no es coneixen. Tots dos estan nus. Tots dos ronden els 35 anys. Estan en un lloc misteriós que no reconeixen. Per l'aspecte del lloc, sembla una habitació d'hotel. Després de l'ensurt inicial, tracten de mantenir la calma i intentar pensar perquè hi són. No recorden com han arribat fins a la misteriosa habitació, ni de què van fer les hores abans.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El cover

«El cover»

2020. Espanya-Portugal. 81'.
Gènere: Romàntica
Direcció: Secun de la Rosa.
Intèrprets: Àlex Monner, Marina Salas, Juan Diego, Carmen Machi, María Hervás.
Argument: El Dani és un jove amb un gran conflicte interior que li paralitza: estima la música, però té por a fracassar com el seu pare. A més, pateix pensant que és un qualsevol, com el seu avi, de manera que decideix no intentar-ho. Un estiu, entre el seu treball de cambrer i les nits amb els amics, coneix la Sandra. Amb ella descobreix la lluita dels cantants anònims, l'amor i què significa no ser un qualsevol.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El viaje de sus vidas

«El viaje de sus vidas»

2021. Regne Unit. 94'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Jules Williamson.
Intèrprets: Judi Dench, Kelly Preston, Jenny Seagrove, Franco Nero, Sally Phillips.
Argument: Tres amigues en la cinquantena recreen un viatge en tren a través d'Europa, però aquest cop Maddie, de 17 anys, ocupa el lloc de la seva mare, complint el seu últim desig. Amb passaports perduts, vagues de trens i embolics romàntics en el seu camí, han de deixar de banda les velles disputes per completar el viatge en cinc dies i recordar-se a si mateixes que encara es troben a la flor de la vida.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Misterio en Saint-Tropez

«Misterio en Saint-Tropez»

2021. França. 89'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Nicolas Benamou.
Intèrprets: Christian Clavier, Benoît Poelvoorde, Thierry Lhermitte, Jérôme Commandeur, Rossy de Palma.
Argument: Agost de 1970, en plena moda ie-ié. Com cada any, el multimilionari Claude Trinhant i la seva dona Eliane conviden la flor i nata del show-business en la seva sumptuosa vila Tropézian. Sembla que tot va sobre rodes, però el sensacional descapotable de la parella pateix un sabotatge i Trinhant està persuadit que és víctima d'un intent d'assassinat, així que crida al seu amic Chirac per obtenir els serveis del millor poli de París.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Space Jam: Noves llegendes

«Space Jam: Noves llegendes»

2021. EUA. 115'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Malcolm D. Lee.
Intèrprets: LeBron James, Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green, Cedric Joe.
Argument: El famós campió de la NBA LeBron James i el seu fill Dom són atrapats per una força totpoderosa i malvada. Per poder tornar a casa, LeBron haurà de comptar amb l'ajuda de Bugs, Lola Bunny i tota la colla dels molt indisciplinats Looney Tunes. Amb ells intentarà derrotar als campions digitalitzats en una pista de bàsquet.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Wrong Turn: Camí a l'infern

«Wrong Turn: Camí a l'infern»

2021. Alemanya-Estats Units-Regne Unit. 109'.
Gènere: Terror
Direcció: Mike P. Nelson.
Intèrprets: Charlotte Vega, Adain Bradley, Bill Sage, Emma Dumont, Dylan McTee.
Argument: El terror d'un lloc remot i aïllat i el suspens que destrossa els nervis es troben quan Jen, el seu xicot Darius i un grup d'amics fan senderisme al Sender dels Apalatxes. Tot i les advertències dels vilatans per tal que no s'aventurin fora del camí establert, els excursionistes acaben desviant-se del rumb. Sense adonar-se'n, s'endinsen en les terres habitades per la Fundació.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]