Comunicació

Demà, deu anys d’El Punt Avui

Aquest dissabte farà deu anys que El Punt i l’Avui van decidir sumar esforços i capçaleres i ho celebrem amb un suplement especial que sota el lema ‘Deu anys, deu converses’ recull deu diàlegs amb vint personalitats del país

Era el 31 de juliol del 2011, just demà farà deu anys. Un any i vuit mesos després que El Punt hagués comprat l’Avui –el novembre del 2009, evitant així el tancament pràcticament assegurat d’una capçalera històrica–, Hermes Comunicacions, l’empresa editora de les dues capçaleres, va optar per sumar-les. Per unir esforços, capçaleres i redaccions. Era el naixement d’El Punt Avui, que demà celebrarà el seu desè aniversari amb un producte especial que distribuirà gratuïtament amb el diari.

El suplement, de 48 planes, recull una desena de converses (10 anys, 10 diàlegs) en què una vintena de personalitats representatives de diferents àmbits donen la seva visió del que ha passat en aquests país els darrers anys i opinen sobre l’actualitat o sobre el seu sector professional. Són vint personalitats d’entre les desenes, milers, que en algun moment han estat protagonistes a les planes d’aquest diari. Polítics, escriptors, cantants, cuiners, activistes, actors, periodistes i científics, entre d’altres, però sobretot lectors, conversen entre ells, de manera reposada i allunyada dels titulars del dia a dia d’un diari, i reflexionen sobre el moment que vivim.

Vol ser una manera de celebrar i compartir amb lectors i anunciants –fidels des del primer dia– una dècada que forma part d’una història que ve de molt més lluny, sobretot si tenim en compte que la d’El Punt Avui és també la història de l’Avui –nascut el 23 d’abril del 1976– i d’El Punt –nascut el 23 de febrer del 1979–. Deu anys després del naixement d’El Punt Avui, el diari s’ha consolidat –amb 14.597 exemplars de venda diaris, segons la darrera OJD– com el tercer diari amb més vendes a Catalunya (després de La Vanguardia i El Periódico i per davant de l’Ara), i en el diari editat només en català més llegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia