Comunicació

comunicació

TV3 aparta un humorista per un gag sobre el PSC i el nazisme

Manel Vidal és col·laborador del programa Zona Franca

La direcció de TV3 ha decidit apartar temporalment del programa Zona Franca l’humorista Manel Vidal, després que aquest fes un gag on relacionava el PSC amb el nazisme. En el gag s’afirma que el votant del PSC es troba en una situació a la punta d’una creu gamada que surt dibuixada a la pantalla.

Fonts del programa Zona Franca, que dirigeix Joel Díaz, han explicat a El Punt Avui que s’ha pres la decisió d’apartar “temporalment” Vidal de la seva presència a la pantalla. Les mateixes fonts asseguren que “no se l’ha fet fora” i reconeixen que aquesta el fet que “trigarà temps a aparèixer” està relacionada amb el gag sobre el PSC.

La decisió de TV3, que ha avançat el diari Ara, afirmant, però, que Vidal ja “no apareixerà més”, ha desfermat una tempesta de comentaris a les xarxes socials, entre els quals el del compte de Twitter de l’ANC censurant la decisió i també la diputada de la CUP Eulàlia Reguant .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia