Comunicació

comunicació

Joaquim Noguero, nou cap del consell de redacció de ‘Serra d’Or’

El filòleg i periodista Joaquim Noguero ha estat nomenat pel monestir de Montserrat cap del consell de redacció de la revista Serra d’Or. Substitueix Francesc-Marc Àlvaro, que va presentar la renúncia al juny per passar a l’activitat política i presentar-se com a número tres de la llista d’ERC al Congrés.

Per Noguero, Serra d’Or “ha estat sempre un exemple de pluralitat, un espai d’entesa entre personalitats molt diferents, però que sabien d’on venien i què compartien per posar-se d’acord a trobar juntes cap on anar”. “Si Publicacions de l’Abadia de Montserrat és l’editorial més antiga d’Europa, Serra d’Or és la revista degana en català. I una llengua és una lent, una eina de coneixement, però també una mà oferta als altres, una possibilitat vibrant de conversa i contacte”, sosté el nou cap del consell de redacció.

Joaquim Noguero i Ribes (Manresa, 1964) és llicenciat en filologia catalana i filologia hispànica i exerceix de professor de periodisme cultural a la Facultat de Ciències de la Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, des de 1999, i de l’Aula d’Escriptura de Girona, des del 2017.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia