Comunicació

COMUNICACIÓ

Fes Tv, la tele de les Borges, s'estrena el dia de Nadal

La nova televisió de les Borges Blanques, Fes Tv començarà a emetre el 25 de desembre. La cadena és de propietat municipal i està dirigida pel periodista lleidatà Francesc Balañà, i emet exclusivament per Internet (www.festv.cat). Els continguts estan elaborats pels veïns de les Borges i centraran l'atenció en les notícies locals i de les Garrigues, així com en l'emissió de programes i reportatges d'altres emissores, mentre afectin els garriguencs.

Un programa especial sobre la passada festa major de les Borges estrenarà les emissions. Ha estat elaborat per una trentena de borgencs, d'edats compreses entre els 16 i els 73 anys. Ja des de demà també s'hi podran trobar videoclips de grups locals, notícies, documentals i curtmetratges. L'oferta s'anirà renovant constantment i es podran visionar a la carta tots els continguts.

La vocació de la televisió, que té el centre de realització a La Borrassa Rural Lab, és apropar les noves tecnologies audiovisuals a la població, així com promocionar les Borges Blanques i les Garrigues al món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.