Comunicació

La mirada

Efectivament

Però una cosa és fer ‘Punto pelota' i l'altra incitar al son més profund

Esport 3 ha començat a caminar i és sens dubte una bona notícia. Desitjo que agafin aviat un bon ritme i un to harmoniós i aparquin els excessos eufòrics –per altra banda lògics– de les setmanes prèvies: aquells anuncis tan excessius amb tothom cantant i saltant... Dilluns va començar un dels programes que més han publicitat: Efectivament, la tertúlia que Lluís Canut presentarà de dilluns a dijous. Han dit que no es volen assemblar a Punto pelota. Bé, no em sembla malament, aquestes horterades que les facin a Madrid. Però una cosa és fer Punto pelota i l'altra incitar al son més profund. Insisteixo, ja aniran trobant el to, les coses s'aniran posant soles al seu lloc i el primer dia quedarà com una anècdota. Està bé que vulguin portar un merengue perquè esvaloti una mica el galliner, però a Gervasi Deferr no li va acabar de bullir la sang a la temperatura requerida per una tertúlia. M'encanta Pep Plaza i resulta que és periquito, però se'l notava fora de registre, una mica perdut. La Sònia Sanz va estar molt bé, però li calen companys de conversa una mica més encesos. I el gran Hristo demanava a crits més màniga ampla.

Repeteixo que no cal fer un Punto pelota a la catalana, però una mica més de ritme, més atreviment general seria d'agrair. Ah! I la selecció de temes: vint minuts parlant sobre la foto de Gerard Piqué i Shakira i, un altre cop, l'estèril discussió sobre si és millor Messi o Cristiano no donen per gran cosa i, arribats a un punt, comences a dir vaguetats. Continuarem atents, segur que milloraran. Enhorabona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.