Comunicació

El web del govern valencià, tallat després d'un avís d'atac d''Anonymous'

El grup de ciberactivistes s'ha posicionat en contra aquest portal pel cessament de les emissions de TV3 al País Valencià

El govern valencià investiga l'origen de les amenaces

El web oficial de la Generalitat valenciana pateix diverses interrupcions des d'aquest matí després que el grup de ciberactivistes Anonymous hagi anunciat un atac informàtic contra aquest portal pel cessament de les emissions de TV3 al País Valencià.

Aquest col·lectiu, responsable de diverses accions de protesta en diferents països, exposa en anglès en un web: “El govern valencià ha tancat un canal de televisió legal (TV3). Això és inacceptable”.

A més, oferix instruccions sobre com atacar la pàgina de la Generalitat i anuncia quins seran els seus pròxims objectius: la pàgina oficial del Partit Popular i la de Radiotelevisió Valenciana.

Les etiquetes “sensesenyal” i “volemtv3”, així com el terme “País Valencià”, ocupen les tres primeres posicions en el llistat de comentaris de la xarxa social Twitter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.