Comunicació

L'ajuntament de Villar tanca el seu Facebook

Els comentaris fets a una treballadora que ha estat acomiadada, ha originat la desaparició de la pàgina

Instants després que apareixeren comentaris favorables a una treballadora que anunciava el seu acomiadament mitjançant la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Villar, l'alcaldessa de la vila, la popular Carmen Porter, autoritzava perquè se sol·licitara prescindir d'aquest sistema de comunicació entre les persones que l'utilitzen com a mitjà informatiu.

D'aleshores fins ara i amb tan sols 24 hores de termini, vora centenar i mig de persones han sol·licitat la seua reposició i ha originat una allau de crítiques per la decisió presa per la primera munícep o la regidora que li fa de suport.

De fet, el que fos anterior alcalde socialista, el seu partit i els representants d'Esquerra Unida local, han denunciat la poca cintura de la primera regidora en cap i han subratllat el procedir arbitrari i d'excés d'autoritat de l'alcaldessa popular.

La jove treballadora que ha estat la causa d'aquesta decisió, ocupava l'Agència de Desenvolupament Local i ha estat acomiadada per raons econòmiques i aprofitant l'acord de convocatòria d'unes places semblants a la Mancomunitat “La Serranía”, sobre les quals pengen sospites de nepotisme, com s'ha informat pels mitjans de comunicació valencians.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.