Els treballs de millora del repetidor d'Òrrius per deficiències en la TDT afecten diversos municipis del Vallès Oriental

Direcció General de Xarxa i Infraestructura de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya, ha informat al Consorci Teledigital Mollet que les deficiències del senyal de TDT que s'estan produint durant aquests dies en alguns municipis del Vallès Oriental que agafen el senyal del repetidor d'Òrrius (Maresme) són producte dels treballs de millora que s'estan realitzant en aquesta infraestructura.

Els treballs, que van començar a desenvolupar-se fa un parell de setmanes, consisteixen en la reenginyeria dels processos del repetidor per a aconseguir que el senyal que dóna als municipis de la comarca vallesana arribi amb la millor qualitat possible. Dos dels municipis afectats per aquests treballs són Vilanova del Vallès i Vallromanes.

L'objectiu d'aquest projecte és el d'assegurar la disponibilitat de la cobertura de la Televisió Digital Terrestre a tots els municipis del Vallès Oriental, especialment a aquelles localitats afectades per la Fase I del Plan Nacional de Transició, que preveuen la seva apagada pel dia 30 de juny de 2009



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.