zàping

Em diuen Jack Sparrow

Cal tenir temps i paciència per veure sèries al davant de la tele. Temps perquè la tele és plena de publicitat i paciència perquè un capítol de 40 minuts en dura 90. Malgrat que es gravi, cal passar de pressa la propaganda; abans, amb els vídeos era pitjor. Una bona sèrie enganxa –Lost, Desperate housewifes, John Adams, Mad men, Sopranos, Deadwood, Roma...–. Són generalment dures i lentes i, en conseqüència, maltractades pel canal generalista que en té els drets. A més, sovint només es poden veure en canals codificats.

Afortunadament, hi ha ciutadans generosos dedicats a editar aquests capítols, gravar-los en la primera emissió americana, posar-hi subtítols i penjar-los en llocs de trobada: Series yonkis o Tus series contenen totes o quasi totes les sèries vives o cancel·lades. En aquests dos portals s'hi va perquè tot seguidor d'una bona sèrie queda tan enganxat, que és incapaç d'esperar una setmana per veure un nou capítol.

Quan estic de vacances aprofito per veure sèries d'una tirada. Si voleu em podeu dir Jack Sparrow però, de pirata, no me'n sento gens.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.