Comunicació

Joan Colomo actua avui en l'espai ‘Enderrock TV'

Joan Colomo actua avui a Enderrock TV, l'espai que cada dia tanca L'illa de Robinson i que està dedicat a donar una idea molt completa i detallada del panorama musical de Catalunya, en tots els gèneres i estils i tant dels grups i compositors consolidats com d'aquells que estan als inicis de la seva carrera. Si alguna cosa posa de manifest aquest espai, constituït per una actuació que va precedida per una entrevista de la directora de la revista, Elisenda Soriguera, és que al nostre país hi ha talent musical amb escreix.

En aquesta ocasió, els espectadors d'El Punt Avui Televisió podran escoltar la música de Joan Colomo, que fa poques setmanes va presentar el seu últim treball, La fòbia i la fília, en el que va ser el seu quart disc en solitari.

Aquest treball de Joan Colomo ha estat definit com una música sense mitges tintes. Res de tebiors: hi ha amor i dolor, amics i enemics. Està format per dotze cançons rodones, en què trobem amor i humor.

Colomo és amic de les composicions rodones i utilitza els instruments amb una voluntat creativa. Tal com va afirmar un crític, “en Joan ha arribat al brillant moll de l'ós de fer cançons i s'hi ha fet la casa i l'hortet”. Els espectadors tindran l'oportunitat de comprovar l'encert d'aquesta afirmació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia