zàping

La TDT és una merda

No podem dir ni mai podrem dir que disfrutem d'unes quantes desenes de canals de televisió per la TDT. La TDT i res, res. Mireu, la televisió digital havia de ser la plataforma multicanal per als pobres, per als que no volem comprar els serveis de Digital +, d'Imagenio i de totes aquestes mandangues papadiners. Fins i tot, les teles locals s'hi han posat i es continuen veient tan malament com quan sortien com podien en analògic. Fa quatre dies el govern de ZP va aprovar per decret la TDT de pagament.

I heus aquí que totes les cadenes podran tenir un canal de pagament i el tindran. Fixeu-vos què passen per la TDT durant hores! Feu un zàping! Veureu que, fins i tot, per les progressistes La Sexta i a Cuatro dediquen una colla d'hores a aquells jocs que semblen ideats per un estraperlista. Trucades caríssimes al 905 per endevinar preguntes trivials. I ningú no les encerta, què ho fa? Surt retolat que un notari en garanteix la resposta correcta... Algun fiscal ho investiga bé? Algú farà cas a les organitzacions de consumidors?

D'aquí a quatre dies només pagarà la pena la televisió de pagament. Ha!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.