Comunicació

‘El crac' de TV3 s'acomiada amb el suport d'internet

Després del darrer capítol, els directors Joel Joan i Hèctor Claramunt explicaran com s'ha fet la sèrie

El crac (TV3, 22.35 h) s'acomiada avui convertida en sèrie de culte catalana. La ficció que suposava el retorn de Joel Joan a TV3 ha reunit, sense comptar l'últim capítol d'aquesta nit, una audiència mitjana de prop de 400.000 espectadors amb una quota de pantalla del 12,6% –la quota de TV3
al novembre va ser del 12,8%–. En aquest sentit, els responsables d'El crac estan “contents” pel resultat, també per l'audiència, tenint en compte l'aposta arriscada que suposava la ficció i la competència dels dilluns. A més, valoren “l'entusiasme” amb què els seguidors han acollit la sèrie, que se situa entre els vídeos més vistos en el consum en línia. El crac acumula, del 29 de setembre al 10 de desembre, prop de 600.000 visualitzacions dels diferents capítols en el servei de TV3 a la carta, que permet recuperar els programes. L'episodi més vist és el d'estrena, El gran calamar, amb 86.000 visualitzacions.

Després del capítol, s'oferirà un especial de 40 minuts de com s'ha rodat la sèrie presentat per Joel Joan i Hèctor Claramunt. S'explicaran les interioritats: des del guió fins a la preproducció, el càsting, les localitzacions, els actors i els cameos.

LA XIFRA

582.000
visualitzacions
dels diferents capítols a través del servei de TV3 a la carta. Del 29/09 al 10/12.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia