El Consorci Teledigital Mollet aprova un pressupost per al 2010 de 481.408 euros

El ple del Consorci Teledigital Mollet ha aprovat un pressupost de 481.408 euros per al 2010. Aquesta suma prové de les aportacions dels ajuntaments integrants -Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Montornès del Vallès, La Llagosta, Montmeló, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Vilanova del Vallès i Vallromanes, segons les quotes de participació fixades en funció de la població i representa un pressupost continuista sobre el que es va aprovar l'any passat. Les aportacions municipals seran les mateixes que durant 2009, amb la diferència que s'incorpora tot el què s'ha estalviat des de què es va constituir l'organisme. Bona part d'aquesta inversió es destinarà, segons ha informat el president del Consorci Teledigital Mollet, Josep Monràs, ha dotar de continguts el canal que gestiona el Consorci, Vallès Visió.. Una programació que començarà a emetre's, segons s'ha concretat en e ple, el dia 25 de març de 2010.

Durant la sessió plenària, els membres del Consorci també han aprovat per unanimitat el nou reglament d'organització i funcionament, un document amb el que es constitueix el Consell Consultiu i Assessor, òrgan que permet que el teixit social, polític i associatiu de l'àmbit de l'organisme estigui present i pugui opinar sobre els continguts de Vallès Visió. Al finalitzar el ple, el President del Consorci ha presentat al futur director de Vallès Visió, Jordi Seguer. Seguer fa cinc anys que és director de RAP 107 i col·labora en diferents mitjans de comunicació de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.