Comunicació

Ràdio l'Om de Picassent dóna la benvinguda a una nova temporada

L'emissora pública del poble aposta per la informació més pròxima, en valencià, amb protagonisme de col·lectius i veus locals, i amb una renovada programació

Continuar fent una Ràdio de Poble. Eixe és l'objectiu de Ràdio l'Om de Picassent, la qual ha començat a posar en marxa la seua nova programació, una sèrie d'espais radiofònics que pretenen acostar la veu singular i col·lectiva del municipi.

Per això, continua l'espai informatiu per excel·lència, l'“Ací i Ara”, un programa que de dilluns a divendres a les 12 del migdia analitza l'actualitat més pròxima. Este programa es completa amb els diferents butlletins informatius que en format breu conté l'última hora de Picassent, a més de l'oratge, gràcies al web meteopicassent.com.

Per la seua banda, els esports tenen el seu espai setmanal a “El Vestidor”, lloc pel qual es passen els diferents equips i esportistes de les Escoles Esportives Municipals, a més de persones que destaquen en la vessant esportiva. El vestidor es completa amb una tertúlia protagonitzada per gent de Picassent que posa tota la seua ànima i passió per analitzar la crònica esportiva.

La ràdio municipal compta amb més de 50 col·laboradors, els quals de manera altruista fan de la ràdio una forma d'expressar els seus coneixements. D'aquesta manera trobem a la graella d'aquesta nova temporada, de programes musicals, cinema, història, salut, d'entreteniment i humor.

A més, la 94.7FM, complint el compromís de ser un servei públic, informa de tot el que ocorre a l'administració local, així com també oferix els plens municipals i les valoracions posteriors.

Tot este contingut té també la col·laboració de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, amb programació conjunta que donen encara més varietat i pluralitat al contingut oferit. “Esperem continuar amb este conveni, amb esta unió de forces i que la ràdio no deixe mai de ser el mitjà immediat i més pròxim que tenim”, assenyala Julio Gómez, responsable d ela coordinació del mitjà local públic picassentí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]